Moduleo van My Floor Shop bekijken

Moduleo van My Floor Shop bekijken

July 24, 2021 Off By Jordy Bruijn

Een goed moment om alles van Moduleo van My Floor Shop eens op je gemak te bekijken. Het zijn mooie PVC vloeren met een unieke PU slijtlaag. Zo wordt de vloer extra goed beschermd tegen vuil en vlekken. De patronen uit de natuur worden weerspiegelt. Planken hebben namelijk allemaal hun eigen karakter en dit zorgt dus altijd voor een unieke uitstraling.

Soms ben je ineens uitgekeken op je huidige vloer en dan ben je toe aan wat nieuws, iets van deze tijd waar je weer jaren van gaat genieten. Goed om daarom op je gemak na te gaan welke opties er allemaal zijn en dan kun jij al snel een keuze maken wat jij mooi vindt, dus wat aan jouw wensen voldoet!

Voordelen Moduleo van My Floor Shop

Weet je inmiddels al wat alle voordelen zijn van Moduleo van My Floor Shop? Je kunt er eenvoudig achter komen wanneer dat je er zelf gebruik van gaat maken. Om te beginnen krijg je altijd een waterbestendige vloer, deze is ook krasbestendig en vlekbestendig.

Maar ook geluidsabsorberend en warmte absorberend. De vloer is ook eenvoudig schoon te maken wat ook zeker een groot pluspunt is! Duurzaamheid, volop keuze, nette prijzen en dan kijken wat voor vloer er uit gaat komen bij jou. Binnenkort geniet jij in je eigen interieur van de vloer die je nu uit gaat kiezen. Maar je ervaart ook alle voordelen!