Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring?

Waar moet ik op letten bij het kopen van een boxspring?

July 3, 2021 Off By Jordy Bruijn

Heeft u uw zinnen gezet op een boxspring? Is uw huidige boxspring of ledikant aan vervanging toe? Wij raden het u aan om een kijkje te nemen bij dé slaapspecialist waar u van op aan kunt; Slaapspecialist van der Schuit. Slaapspecialist van der Schuit is gevestigd in Geldermalsen en goed te bereiken vanuit Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Door de jarenlange ervaring die zij u aanbieden kunnen zij u goed van dienst zijn en luisteren zij graag naar uw wensen. Een boxspring kopen doet u niet iedere dag en dat begrijpen zij heel goed. Waar moet u moet letten en staat uw gewenste boxspring wel mooi in uw slaapkamer? In de showroom in Geldermalsen staan ervaren medewerkers klaar die u graag meer vertellen over de vele voordelen van een boxspring. Zij vertellen u waar u op moet letten en welke matrassen het beste bij uw slaaphouding passen. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? De specialisten van Slaapspecialist van der Schuit nemen uitgebreid de tijd voor u en gaan graag samen met u op zoek naar de boxspring die aan al uw wensen voldoet. Wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van een boxspring? Wij vertellen u daar graag meer over.

Verschillende maatvoering bij een boxspring

Een boxspring kopen is niet zo maar een aankoop. Het is van groot belang dat u de juiste boxspring koopt die het beste aansluit bij uw slaaphouding, uw lengte en uw gewicht. U kunt uiteraard online een boxspring kopen maar weet u dan wel of u de juiste afmeting besteld? In de showroom in Geldermalsen nemen de specialist van Slaapspecialist van der Schuit graag de tijd voor u. Zij meten voor u het perfecte matras is. Bent u een buikslaper of een rugslaper? Bent u langer dan 180 cm? Welk antwoord u ook geeft, zij hebben een passend matras en boxspring voor u. De maatvoeringen gaan van 140 cm tot aan 220 cm. Wij raden het u aan om minimaal 20 cm op te tellen bij uw huidige lichaamslengte. Hierdoor weet u dat u ten allen tijden voldoende plek over heeft voor het vinden van een fijne slaaphouding.

Boxspring zelf samenstellen

U kunt op de website van Slaapspecialist van der Schuit zelf uw boxspring samenstellen. In een gebruiksvriendelijk stappenplan heeft u de keuze uit verschillende stoffen, maatvoeringen, hoofdboorden, poten en het elektrisch maken van uw boxspring. De mogelijkheden bij Slaapspecialist van der Schuit zijn eindeloos!